top of page

TRAPPHUSMÅLNING VASASTAN

trapphusmalning_kadettgatan_1.jpg

Investera smart

En välrenoverat trapphus kan öka värdet på din fastighet, förbättra bostadsupplevelsen för dina hyresgäster och öka trivseln för dig och dina grannar.

Timblads återskapar och nyskapar trapphus

Timblads måleri är i särklass Stockholms bästa och mest erfarna målerifirma. Stockholms och Vasastan fastigheter är en kulturskatt. Stora delar av Vasastan äldre fastigheter är ett fantastiskt kulturarv värt att vårda och bevara. Pampiga entréer och trapphus, vackra dekormålningar, ornamentering och utsmyckningar präglar fastigheterna runt förra sekelskiftet och inledningen på 1900-talet.

trapphusrenovering och dekor -och fönstermålning av trapphuset hos BRF kadettgatan 3 i Vasastan, Stockholm

BRF KADETTGATAN 3

En fantastiskt vacker fastighet! 
 

FASTIGHETEN KADETTGATAN 3 i Vasastan från 1930 är ett vackert hus med marmortrappa, gallerhiss, nischer och vackra fönster. Entrén och trapphuset är smakfullt och rikligt dekorerade. Men tiden hade satt sina spår. Färgen och utsmyckningarna hade tappat sin ursprungliga lyster och fått en del törnar under årens lopp. Timblads fick i uppdrag att återställa den forna glansen.

Entré och trapphus renovering hos BRF kadettgatan 3 i Vasastan, Stockholm
Dekormålning i trapphuset hos BRF kadettgatan 3 i Vasastan, Stockholm

Det blev hur bra som helst.

”Det blev hur bra som helst och vi har fått mycket för pengarna. Alla har verkligen varit superduktiga.
 

Här lyser det verkligen av yrkesstolthet. För mig var det viktigt att rädda de fantastiska målningarna och ta ansvar för vårt kulturarv.”

Varför anlita Timblads för ditt trapphus?

Timblads är i särklass den största och mest anlitade målerifirman när det gäller att leverera trapphusmålning och trapphusrenovering i Storstockholm. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare att renovera, förädla och förvandla slitna trapphus till att bli som nya vackra och välkomnande trapphus med tidsenliga detaljer. På Timblads finns både dekorationsmålare och professionella målare, färgsättare – allt för att skapa den mest lyckade och perfekta trapphusrenovering. Från första kontakt kommer ni få ett personligt och professionellt bemötande, där vi tar hand om er BRF från start till mål.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se några av alla våra referensuppdrag

Timblad samordnar allt för er trapphusrenovering i en totalentreprenad

Då Timblads har totalentreprenaden så ansvarar vi både för projektledning och arbetsutförande i de uppdrag som ni vill ha utförda. Med Timblads får ni en lyhörd och professionell kontaktperson som utför alla era önskemål och samordnar allt från start till mål. Vi samarbetar med branchens bästa hantverkare för att garantera att våra kunder får bästa möjliga resultat och ett trapphus de kan vara stolta över. Våra professionella samarbetspartners är plattsättare, golvläggare, golvslipare, kakelsättare, elektriker, snickare och med flera. Vår kontaktperson projektleder samtliga underentreprenörer i entreprenaden. Med högsta kvalitet och med fokus på kundnöjdhet lämnar vi alltid garanti på samtliga utförda arbeten.

SBcert scandinavian business certification
Timblads måleri Stockholm en del av Måleriföretagen i Sverige

Få kostnadsfri rådgivning gällande renovering och måleri av ert trapphus. 

Kontakta oss för kostnads­förslag, färgrådgivning och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa er att förbättra fastighetens utseende, livslängd och värde.

Trapphusrenovering med totalentreprenad hos BRF kadettgatan 3 i Vasastan, Stockholm

Vi hjälper er med trapphusmålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri i trapphus och entréer, av fönster och lägenheter. Behöver ni hjälp? Ta kontakt med oss idag eller gör en kostnadsfri offertförfrågan direkt från vår webbplats. 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png
trapphusrenovering med dörr och takmålning av trapphuset hos BRF kadettgatan 3 i Vasastan, Stockholm
Trapphus dekor hos BRF kadettgatan 3 i Vasastan, Stockholm
bottom of page