top of page

BYGGFÖRETAG STOCKHOLM

Kranar med byggnader

Timblad samordnar allt i en totalentreprenad

När det gäller måleri för nyproduktioner och byggföretag, är Timblads det självklara valet för en smidig och lyckad totalentreprenad. Vi på Timblads samarbetar endast med branschens bästa hantverkare för att säkerställa att alla våra kunder alltid får det bästa möjliga resultatet. Hos oss får ni en dedikerad och kunnig kontaktperson som tar hand om alla era önskemål och samordnar allt från början till slut. Er kontaktperson hos Timblads gör det enkelt för er att säkerställa att allt blir gjort i tid och enligt överenskommelse. Vi projektleder samtliga underentreprenörer i entreprenaden och med högsta kvalitet och fokus på kundnöjdhet lämnar vi alltid garanti på samtliga utförda arbeten.

Vi har hantverkare för alla uppdrag

Letar ni efter pålitliga och erfarna hantverkare för era bygg- och renoveringsprojekt? Då har ni hittat rätt! På Timblads har vi samarbeten med skickliga specialister och hantverkare som är redo att ta på sig alla typer av uppdrag inom måleri och renovering av nyproduktioner i Stockholm. Våra hantverkare har gedigen erfarenhet och en hög kompetensnivå som garanterar högsta kvalitet och pålitlighet. Vi tar på oss både stora och små projekt och vi strävar alltid efter att uppfylla era önskemål. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er med ert nästa bygg- eller renoveringsprojekt!

spade.png

MURARE & PUTSARE

slip.png

GOLFSLIPARE

elekro.png

ELEKTRIKER

plattor.png

KAKELSÄTTARE

hammare.png

SNICKARE

roller.png

MÅLARE

MÅLERIFIRMA FÖR NYPRODUKTIONER

Vi på Timblads är experter på måleri inom nyproduktion och hjälper byggföretag med att måleri och totalentreprenader av alla typer av fastigheter. Vi erbjuder både löpande serviceavtal och snabba lösningar vid behov, oavsett om det handlar om att hantera hela byggprocessen eller enskilda uppdrag. Vi har både erfarenheten och kapaciteten att ta oss an alla typer av uppdrag och ser alltid till att leverera högsta kvalitet och precision till alla våra kunder.

Timblads_NorraDjurgard_feb_2021_019-1030x773.jpg
timblad_jackajpg.jpg

Annat case

Se några av alla våra referensuppdrag

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

riksbyggen.jpeg
stockholmia.jpg
skanska_timblads.jpeg
EINAR MATTSSON
fabege.png
tornstaden.png
hufvudstaden.jpg
jm_timblads.jpeg
hsb_bygg.jpeg
besqab_timblads.jpeg
sollentuna-logo-dubbelrad.jpg
peab_timblads.jpeg
fsg_entreprenad.png
skb.png
m3_timblads.jpeg
bottom of page