top of page

PRIVATPERSON VILLA STOCKHOLM

Privat hem
Offertförfrågan målare stockholm

Timblads Måleri sätter färg på din villa!

Timblads utför måleriarbeten på allt från villor och radhus till fritidshus och lägenheter. Vi målar både ute och inne. Allt ifrån fönstermålning, tak- och väggmålning till dekorativ målning. Hos oss hittar du kunskap, resurser och kompetens för alla typer av uppdrag. Allt sker med stort engagemang, kundfokus och miljöansvar. Hör mer från andra villa- och husägare hur det är att vara kund hos Timblads.

Fastigheten Viktoriavägen 1 i Sollentuna är ett stort och ståtligt hus byggt 1939 och totalrenoverat 1996. Huset har många vackra fönster och dekorativa detaljer. 2013 fick Timblads uppdraget att måla om hela huset.

Vi valde Timblads för kvaliteten och engagemangets skull…

”Det var dags att måla om och jag sökte kontakter via nätet. Jag tog in ett flertal offerter och referenser. Timblads lämnade sakkunniga förslag och resonerade klokt ” berättar Rita Almgren som äger huset.

RITA ALMGREN

Viktoriavägen i Edsviken, Sollentuna

Fastiheten på Viktoriavägen i Edsviken, Sollentuna är ett stort och ståtligt hus byggt 1939 och totalrenoverat 1996. Huset har många vackra fönster och dekorativa detaljer. 2013 fick Timblads uppdraget att måla om hela huset.

Färgglada grannar!
Ytterligare två fastigheter målades av Timblads på Viktoriavägen i Sollentuna.

Skärmavbild 2023-03-12 kl. 08.02.00.png
Skärmavbild 2023-03-12 kl. 08.01.51.png
Bosse och Gunnel och deras nymålade villa i solentuna, stockholm.

BOSSE OCH GUNNEL YGFORS

VIKTORIAVÄGEN, SOLLENTUNA

Fastigheten på Viktoriavägen är byggd 1933-34 och utbyggd 1982-84. Den gamla färgen hade börjat blekna men skiner nu ikapp med solen efter ommålning.

Timblads_villa_3.jpg

Allt har fungerat utmärkt!

Timblads utförde ett genomgående proffsigt jobb.

”Det var dags att måla om huset även för oss”, berättar Bosse Ygfors. ”Jag kontaktade Timblads och fick en offert som vi accepterade. Fasaden fick en vacker gul kulör och fönster, dörrar och vindskivor målades vita. Delar av lockpanelen som var dålig fick bytas ut. Vi är väldigt nöjda med målningsarbetet och kontakten med Timblads.”

Offertförfrågan målare stockholm

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vi tar hand om hela processen så att du inte behöver oroa dig för pappersarbete och administration. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att utnyttja ROT-avdraget och få ditt hem renoverat eller målat till ett överkomligt pris. 

Vi börjar med att informera dig om vilka tjänster som kvalificerar för ROT-avdraget och vilken procentsats av arbetskostnaden som kan dras av. Sedan hjälper vi dig att fylla i ansökningsformulären och skicka in dem till Skatteverket för godkännande.


Räkneexempel:
Arbetskostnad: 20 000 kr
Material: 3 000 kr
ROT: – 6 000 kr
Du betalar: 17 000 kr

DSC_5883.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Fredrik Johansson

Projektledare på Timblads Måleriservice

Varför anlita Timblads för din ommålning av villan

När du anlitar oss för att utföra utvändig villamålning kan du känna dig lugn och trygg i vetskapen om att ditt hus är i goda händer. Våra erfarna målare kan hjälpa dig med allt du behöver från färgsättning, målning och slutlig rengöring, allt för att leverera ett professionellt resultat som du kan vara stolt över i många år framöver.

Vi har blivit rekommenderade åtta år i rad av våra kunder.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se några av alla våra referensuppdrag

Målning utvändigt 

Förnya ditt hem. Att måla om fasen på sitt hus är en fantastisk möjlighet för att fräscha upp ditt hem eller ge det en helt ny känsla. Förutom att det skyddar ditt hus mot yttre omständigheter och slitage kan en fräsch fasadmålning höja värdet på din fastighet och ge en inbjudande känsla till ditt hem.

Luta dig tillbaka och låt oss sköta jobbet. Att måla sitt hus utvändigt är ett stort projekt som kräver mycket tid och energi. Vi hjälper dig att förvandla ditt hem till det drömhus du alltid har velat ha. Vi tar hand om allt, från förberedelser och rengöring till målning och efterarbete.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offertförfrågan. Vi ser fram emot att hjälpa dig!Kontakta oss idag för en kostnadsfri offertförfrågan.

Timblad_2.jpg
Vinterträdgård

Målning innvändigt 

Skapa en hemtrevlig miljö. Att måla och renovera invändigt gör stor skillnad för ditt hem. En väl utförd målning kan skapa en hemtrevlig och vacker miljö, där varje rum får sin egen prägel och känsla.

Sätt din personliga prägel med rätt färg. Skapa ett unikt och personligt hem med Timblads. Vi hjälper dig identifiera din egen stil och berättar hur du kan skapa ett personligt och välkomnande hem. Vi tar hand om allt från start till mål, luta dig tillbaka medan vi hjälper dig skapa ditt drömhem.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offertförfrågan.

Vi arbetar i hela Storstockholm

Nedan kan ni läsa mer om varje kommun som vi arbetar i

Huddinge

Nacka

Södertälje

Botkyrka 

Haninge 

Solna

Järfälla

Sollentuna

Täby

Norrtälje

Sundkvarnbyberg

Sigtuna

Tyresö

Lidingö

Upplands Väsby

Österåker

Värmdö

Vallentuna

Upplands-Bro

Ekerö

Nynäshamn

Salem

Vaxholm

Nykvarn

bottom of page