top of page

PRIVATPERSON LGH STOCKHOLM

Förälder och barn
Offertförfrågan målare stockholm

Timblads Måleri sätter färg på din lägenhet!

Timblads utför måleriarbeten på allt från väggar, tak, snickerier i din lägenhet. Vi har kunskapen, resurserna och kompetensen för alla typer av uppdrag. Allt sker med stort engagemang och miljöansvar. Här kan du höra mer från några av våra nöjda Timbladskunder.

säng

Så trevliga och duktiga hantverkare

”Min lägenhet har inte renoverats på många år men nu var det dags. Först fick jag en kostnadsfri offert och jättebra hjälp med färgsättning. Vi började med sovrummet för att sedan ta varje annat rum. Jag är så nöjd med målaren, han höll tiden och sedan var det exemplarisk städning när allt var klart ”

GUNILLA HANSSON

Igeldamsgatan, Kungsholmen

Lägenheten på Igeldammsgatan i Kungsholmen 
finns i ett vackert hus med byggår från början av 1930-talet. Detta är en pampig lägenhet med högt till tak, stuckatur och stora och spröjsade fönster

Vi hjälper er med färgsättning 
Du får personlig hjälp med färgsättningen av din lägenhet för att skapa rätt kontrast och känsla.

Offertförfrågan målare stockholm
Modern Living Room

MADELEINE KARLSSON 

Fågelsången, Sollentuna

Lägenheten i Fågelsången, Sollentuna 
är byggt 1990. Alla rummen i villan är målade av Timblads måleri. 

Tonåring rum

Timblads är ett självklart val för oss 

Timblads utförde ett genomgående proffsigt jobb.

” Det har varit fantastiskt trevligt och lätt att jobba med Timblads. Tillsammans har vi jobbat fram färgprover och provmålat för att hitta rätt nyanser för alla rum. Man blir verkligen glad över att det finns så duktiga hantverkare idag. Vi är väldigt nöjda med målningsarbetet och kontakten med Timblads.”

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vi tar hand om hela processen så att du inte behöver oroa dig för pappersarbete och administration. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att utnyttja ROT-avdraget och få ditt hem renoverat eller målat till ett överkomligt pris. 

Vi börjar med att informera dig om vilka tjänster som kvalificerar för ROT-avdraget och vilken procentsats av arbetskostnaden som kan dras av. Sedan hjälper vi dig att fylla i ansökningsformulären och skicka in dem till Skatteverket för godkännande.

Räkneexempel:
Arbetskostnad: 20 000 kr
Material: 3 000 kr
ROT: – 6 000 kr
Du betalar: 17 000 kr

DSC_5883.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Fredrik Johansson

Projektledare på Timblads Måleriservice

Varför anlita Timblads för din ommålning av lägenheten

Förverkliga ditt drömhem - Vi sätter våra kunders behov i fokus och garanterar ett högkvalitativt resultat och en smidig renovering till ett bra pris. Vi använder material och verktyg av högsta kvalitet för att säkerställa ett hållbart och professionellt resultat.

 

Ert hem är i trygga händer - Vårt team består av erfarna och skickliga yrkesmän som är specialiserade på måleri och hemrenovering och har lång erfarenhet av att arbeta med privatkunder.

 

Vi hjälper er från start till mål - Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, från det första mötet till den slutliga leveransen. Vi hjälper dig göra rätt val och tar alltid hand om allt från förarbete till slutlig städning och avfallshantering. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att höra från dig!

Alltid bra priser - På Timblads Måleri erbjuder vi bra priser utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi har blivit rekommenderade åtta år i rad av våra kunder.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se några av alla våra referensuppdrag

Kreativa väggmålningar för alla rum och stilar

Gör ditt hem personligt. Att skapa måla om dina väggar är ett fantastiskt sätt att ge ditt hem en personlig touch och förvandla det till något unikt. Oavsett om du vill ge ditt sovrum en romantisk känsla, din hall en konstnärlig touch eller skapa ett familjärt och varmt allrum, så kan du känna dig trygg i att våra erfarna målare kan skapa precis den väggmålning du drömmer om.

Vi har kunskapen du har drömmarna. Vårt team består av erfarna och skickliga yrkesmän som är specialiserade på måleri och hemrenovering. Vi använder bara högkvalitativa och hållbara material och verktyg för att säkerställa att vi uppnår det bästa resultatet. Vi tar alltid hand om allt från förberedelser som färgsättning till slutlig städning och avfallshantering.

Hus- och villamålning fasadmålning utvändigt
Måla och renovera invändigt i ditt hus eller villa

Inredning och renovering

Snygga och smarta lösningar. Att hitta smarta och snygga lösningar för ditt hem kan vara en utmaning, men det behöver inte vara det. Med vår expertis hjälper vi dig att skapa en stilren och funktionell miljö som passar just dina behov. Oavsett om du vill optimera utrymmet i ditt kök, skapa en avslappnad atmosfär i vardagsrummet eller förvandla ditt hem till en plats för vänner och familj, så har vi smarta lösningar som passar just dig. Med vår hjälp och vägledning kan du skapa ett hem som både ser och är fantastiskt.

Alltid bra priser. På Timblads Måleri är vi stolta över att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, från det första mötet till den slutliga leveransen.

Vi arbetar i hela Storstockholm

Nedan kan ni läsa mer om varje kommun som vi arbetar i

Huddinge

Nacka

Södertälje

Botkyrka 

Haninge 

Solna

Järfälla

Sollentuna

Täby

Norrtälje

Sundkvarnbyberg

Sigtuna

Tyresö

Lidingö

Upplands Väsby

Österåker

Värmdö

Vallentuna

Upplands-Bro

Ekerö

Nynäshamn

Salem

Vaxholm

Nykvarn

bottom of page