top of page

PRIVATPERSON STOCKHOLM

Kök
house.png
flat.png

Vi målar om hemma hos dig

Behöver ni renovera eller måla om i er lägenhet eller villa? Då är ni på rätt ställe!

Vi hjälper er genom hela processen från planering till färdigställande. Vårt team av experter kommer att ge er professionell rådgivning kring rätt färg och material som är anpassade efter era specifika behov och önskemål.

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri rådgivning och ta första steget mot att förvandla ert hem!

Vi har hantverkare för alla uppdrag

Vi på Timblads måleri har samarbeten med professionella hantverkare i Stockholm som är redo att ta sig an alla typer av uppdrag för din lägenhet, villa eller hus. Oavsett om det handlar om renovering, måleri, reparation eller nybyggnation så har vi den expertis som krävs för att utföra jobbet på bästa sätt. Alla våra hantverkare har gedigen erfarenhet och kunnande som garanterar högsta kvalitet och pålitlighet i allt vi gör. Vi tar på oss jobb i både stora och små projekt och vi ser till att allt utförs enligt era önskemål. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er med ert nästa projekt!

spade.png

MURARE & PUTSARE

slip.png

GOLFSLIPARE

elekro.png

ELEKTRIKER

plattor.png

PLATTSÄTTARE

hammare.png

SNICKARE

roller.png

MÅLARE

Få kostnadsfri rådgivning gällande renovering och måleri av er lägenhet, hus eller villa. 

Behöver ni råd om renovering och måleri av er lägenhet, hus eller villa? Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för att hjälpa er hitta den bästa lösningen för att uppnå det utseende ni vill ha. 

Image by R ARCHITECTURE
Skärmavbild 2023-03-12 kl. 08.02.00.png

Vi valde Timblads för kvaliteten och engagemangets skull…

”Det var dags att måla om och jag sökte kontakter via nätet. Jag tog in ett flertal offerter och referenser. Timblads lämnade sakkunniga förslag och resonerade klokt ” berättar Rita Almgren som äger huset.

SBcert scandinavian business certification
Timblads måleri Stockholm en del av Måleriföretagen i Sverige
Timblads_villa_4.jpg

Vi hjälper er att måla om hemma

Vi är specialister på att måla hus, villor och lägenheter. Behöver ni hjälp? Ta kontakt med oss idag för att få svar på era frågor eller få en kostnadsfri offertförfrågan för att få ett kostnads­förslag direkt från vår webbplats. 

Vardagsrum
minimalistic Kitchen
DSC_5883.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Fredrik Johansson

Projektledare på Timblads Måleriservice

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Vi tar hand om hela processen så att du inte behöver oroa dig för pappersarbete och administration. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att utnyttja ROT-avdraget och få ditt hem renoverat eller målat till ett överkomligt pris. 

Vi börjar med att informera dig om vilka tjänster som kvalificerar för ROT-avdraget och vilken procentsats av arbetskostnaden som kan dras av. Sedan hjälper vi dig att fylla i ansökningsformulären och skicka in dem till Skatteverket för godkännande.


Räkneexempel:
Arbetskostnad: 20 000 kr
Material: 3 000 kr
ROT: – 6 000 kr
Du betalar: 17 000 kr

DSC_5883.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Fredrik Johansson

Projektledare på Timblads Måleriservice

Vi har blivit rekommenderade åtta år i rad av våra kunder.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se våra referensuppdrag

 • Vad omfattas av en trapphusrenovering?
  En trapphusrenovering kan omfatta olika typer av arbete och åtgärder beroende på behoven och önskemålen. Det kan inkludera byten av säkerhetsdörrar, postboxar, armaturer och annan fast inredning. Dessutom kan renoveringen omfatta golvvård, såsom slipning och lackering, målning av väggar och tak samt eventuella reparationsarbeten på trappor och trappsteg. Andra gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering är soprum, källaringång, garage och tvättstugor. För att få en mer exakt bild av vad en trapphusrenovering kan omfatta och vad det skulle kosta kontakta oss på Timblads måleri för en kostnadsfri offert baserat på era specifika behov och önskemål.
 • Vad kostar en trapphusmålning?
  Kostnaden för en trapphusmålning kan variera beroende på flera faktorer, till exempel trapphusets storlek, antal våningar, vilken typ av underlag som ska målas, och om det behövs någon form av förberedelsearbete eller reparationsarbete innan målningen. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar oss på Timblads måleri för en kostnadsfri offert. Vi hjälper er gärna att planera och genomföra en trapphusmålning som passar era behov och budget.
 • Hur går det till när vi anlitar er för en trapphusrenovering?
  När du anlitar Timblads måleri för en trapphusrenovering går processen till så här: Första mötet: Vi träffas för att diskutera dina behov och önskemål för trapphusrenoveringen. Vi går igenom vad som ska göras, vilka ytor som ska behandlas, vilka material som ska användas, eventuella färgval, och annat som kan vara relevant. Vi kan också titta på tidigare trapphusrenoveringar för att ge dig idéer och inspiration. Besiktning: Innan vi påbörjar renoveringen behöver vi göra en besiktning av trapphuset. Vi tittar på skicket av ytor och material, och bedömer vilka åtgärder som behöver vidtas. Vi kan även hjälpa till med att byta ut säkerhetsdörrar, postboxar och armaturer, samt hjälpa er med golvvård och renovering av andra gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering. Planering: När vi har fått en överblick över vilka åtgärder som behöver vidtas gör vi en plan för renoveringen. Vi beskriver vilka moment som ska genomföras, hur lång tid arbetet kommer att ta och vad det kommer att kosta. Om det är nödvändigt att flytta på några möbler eller annat i trapphuset så planerar vi även för det. Förberedelse: Innan vi börjar med själva renoveringsarbetet, förbereder vi ytor och material. Vi skyddar golven, möblerna och andra ytor så att de inte skadas under arbetet. Utförande: Vi utför renoveringsarbetet enligt den plan vi har gjort och ser till att det går smidigt och effektivt. Vi lägger mycket tid på själva underarbetet, såsom knackning, spackling och slipning, för att få ett jämnt och fint slutresultat. Slutbesiktning: När vi har avslutat arbetet gör vi en slutbesiktning av trapphuset tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om hur vi går tillväga vid en trapphusrenovering.
 • Hur ofta behöver ett trapphus målas?
  Hur ofta ett trapphus behöver målas beror på flera faktorer, inklusive användning, slitage, klimatförhållanden och kvaliteten på den tidigare målningen. Generellt sett brukar ett trapphus behöva målas om vartannat till vart femte år. ​ Om trapphuset används mycket frekvent kan det slitas ut snabbare och behöva målas oftare än ett mindre använd trapphus. Om trapphuset utsätts för hög fuktighet eller extrema temperaturer kan målningen också slitas ut snabbare. Om den tidigare målningen var av dålig kvalitet kan det också påverka hur ofta trapphuset behöver målas. ​ Det är viktigt att kontinuerligt inspektera trapphuset och undersöka om målningen börjar flagna, bli repad eller på annat sätt förlora sin glans och kvalitet. Genom att hålla koll på detta kan man planera målningsarbetet i tid och undvika att behöva göra större renoveringar senare.
 • Varför välja Timblads för ditt trapphus?
  Vi på Timblads Måleri är en pålitlig och professionell leverantör av målningstjänster. Med branschens bästa erbjudande för trapphusrenovering och målningar kan du vara säker på att du får en hållbart och estetiskt tilltalande trapphusmålning som du kan vara stolt över i många år framöver. Här är några anledningar till varför du bör anlita Timblads Måleri för trapphusrenoveringar och trapphusmålningar: Vi lyssnar alltid på våra kunders behov och önskemål, och arbetar tillsammans för att leverera skräddarsydda lösningar för varje unikt behov. Genom god kundservice och samarbetsvilja strävar vi efter att alltid leverera högsta möjliga kvalitet i allt vi gör, och vi är lyhörda för feedback och beredda att göra justeringar om det behövs för att säkerställa kundens tillfredsställelse. Vi förstår att trapphuset är en av de mest använda utrymmena i en byggnad och att det ofta utsätts för slitage och smuts. Därför använder vi endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att din trapphusmålning är hållbar och motståndskraftig mot slitage och repor. Vi erbjuder ett brett utbud av färger och mönster för att du ska kunna hitta den perfekta kombinationen för din byggnads arkitektur och inredning. Vårt team av professionella målare är utbildade och erfarna inom trapphusmålning, och vi använder alltid de senaste teknikerna för att uppnå ett slående resultat. Vi arbetar alltid med högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att målningen håller länge och är lätt att underhålla. Miljön och hållbarhet är viktiga frågor för oss på Timblads Måleri. Därför använder vi oss av miljövänliga produkter och metoder där det är möjligt och är ständigt på jakt efter nya sätt att minska vår miljöpåverkan. Med vår långa erfarenhet och expertis inom måleri och renovering kan vi garantera hög kvalitet på arbetet och en slutprodukt som överträffar dina förväntningar.
bottom of page