top of page

BRF & FÖRVALTNING

_DSC1460.jpeg

 Vad vill du ha hjälp med? 

Timblad samordnar allt för er BRF i en totalentreprenad

När det gäller trapphusmålning, fönstermålning eller andra renoveringsarbeten för bostadsrättsföreningar, är Timblads det självklara valet för en smidig och lyckad totalentreprenad. Vi samarbetar med branchens bästa hantverkare för att garantera att våra kunder får bästa möjliga resultat och ett trapphus ni kan vara stolta över. Hos oss får ni en dedikerad och lyhörd kontaktperson som tar hand om alla era önskemål och samordnar allt från början till slut. Er kontaktperson hos Timblads gör det enkelt för er att säkerställa att allt blir gjort i tid och enligt överenskommelse. Vi projektleder samtliga underentreprenörer i entreprenaden och med högsta kvalitet och fokus på kundnöjdhet lämnar vi alltid garanti på samtliga utförda arbeten.

SBcert scandinavian business certification
Timblads måleri Stockholm en del av Måleriföretagen i Sverige

Vi har hantverkare för alla uppdrag

Behöver ni professionella hantverkare till era projekt? Då har ni kommit rätt! Vi på Timblads har samarbeten med professionella och skickliga hantverkare och specialister som är redo att ta sig an alla typer av uppdrag i Stockholm. Oavsett om det handlar om renovering av trapphus, måleri av fönster, reparation av dörrar eller marmorering så har vi den expertis som krävs för att utföra jobbet på bästa sätt. Alla våra hantverkare har gedigen erfarenhet och kunnande som garanterar högsta kvalitet och pålitlighet. Vi tar på oss jobb i både stora och små projekt och vi ser till att allt utförs enligt era önskemål. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er med ert nästa projekt!

spade.png

MURARE & PUTSARE

slip.png

GOLFSLIPARE

elekro.png

ELEKTRIKER

plattor.png

KAKELSÄTTARE

hammare.png

SNICKARE

roller.png

MÅLARE

Vi har blivit rekommenderade åtta år i rad av våra kunder.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

MÅLERIFIRMA FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENING OCH FASTIGHETSÄGARE

Vi på Timblads hjälper bostadsföreningar och fastighetsägare med både yttre och inre underhåll av era fastigheter. Vi har löpande serviceavtal, men vi kan oxå erbjuda oss att snabbt och enkelt göra det lilla jobbet vid behov. Allt från att fräscha upp ett trapphus till att akut måla om ett rum. Vi har både erfarenheten och kapaciteten att ta oss an alla typer av uppdrag.

trapphusmalning_Skebokvarnsvagen1499.jpg
Gillögagatan-1_2.jpg

Alla i huset är nöjda!

BRF. PELIKANEN 5, Katarina Bangata 13 och 15, är en väldigt vacker fastighet från 1902 med totalt 24 lägenheter. De båda entréerna och trapphusen har genomgått en genomgripande översyn. Tak och väggar har målats och en del snickerier har bytts ut. I entréhallen i nr 13 har den tidigare unika marmor­eringen återskapats och entrén i nr 15 har fått en vacker inramning med Carrara–marmor som förebild. De tidigare blåmålade dörrarna har nu fått en vacker ekådring. Totalt ett 30-tal dörrar ha målats i fastigheten.

Få kostnadsfri rådgivning gällande renovering och måleri av ert trapphus. 

Vill ni ge ert trapphus ett nytt liv? Då kan vi hjälpa er!
Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning för att hjälpa er hitta den bästa lösningen för att förnya och fräscha upp ert trapphus. Vårt team av experter kommer att ge er professionell rådgivning som är anpassad efter era specifika behov och önskemål. Vi kan hjälpa er med allt från färgscheman till materialval, och vi garanterar att vi kan ta fram den bästa lösningen för att uppnå det utseende ni önskar samtidigt som ni håller kostnaderna nere. Vi har gedigen erfarenhet av att renovera trapphus och vi vet vad som krävs för att få jobbet gjort på rätt sätt. Kontakta oss idag för att boka er kostnadsfria rådgivning och ta första steget mot att göra ert trapphus till något extra!

HDR_49-52-57.jpeg

Vi hjälper er med trapphusmålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri av trapphus och entréer, måleri av fönster och marmorering i trapphus. Behöver ni hjälp eller har några frågor? Ta kontakt med oss idag eller gör en kostnadsfri offertförfrågan direkt från vår webbplats. 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

_DSC1498.jpeg
_DSC1508.jpeg
mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png

Se våra referensuppdrag

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

riksbyggen.jpeg
stockholmia.jpg
skanska_timblads.jpeg
EINAR MATTSSON
fabege.png
tornstaden.png
hufvudstaden.jpg
jm_timblads.jpeg
hsb_bygg.jpeg
besqab_timblads.jpeg
sollentuna-logo-dubbelrad.jpg
peab_timblads.jpeg
fsg_entreprenad.png
skb.png
m3_timblads.jpeg
bottom of page