top of page

Välkommen till Timblads Måleri

Experter på trapphusmålningar i Stockholm.

Nyrenoverat trapphus hos BRF MORKULLAN på  Birger Jarlsgatan i Stockholm.  Alla trapphus har målats, alla dörrar, snickerier och ledstänger har fått ny färg och alla entréplan, från golv till tak har fått en elegant marmorering av Timblads måleri.

Timblads är en av Stockholms mest erfarna helhetsleverantörer av trapphusmålningar och trapphusrenoveringar. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare att återskapa slitna trapphus till vackra och välkomnande trapphus med tidsenliga detaljer. På Timblads finns givetvis professionella målare, men också dekorationsmålare samt färgsättare – allt för att skapa den mest lyckade och perfekta trapphusrenovering. Med Timblads som partner kommer ni få ett personligt och professionellt bemötande, där vi tar hand om er BRF från start till mål.

Låt oss förädla ditt trapphus

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ och professionell trapphusmålning till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm. Vårt team av erfarna målare är dedikerade att skapa vackra och hållbara trapphus ökar fastighetens värde skapar en välkomnande miljö för boende och besökare. Timblads Måleri har verktygen och kunskapen för att ta sig an alla typer av trapphusmålningar och renoveringar på ett effektivt och professionellt tillvägagångssätt.

Kontakta oss idag för en offert och låt oss hjälpa dig att göra ditt trapphus till något extra! 

Nyrenoverat trapphus på Heimdalsgatan 5 i Stockholm. Nymålat och nymarmorerat av Timblads måleri.
Offertförfrågan målare stockholm

Timblad samordnar allt för er trapphusrenovering i en totalentreprenad

Då Timblads har totalentreprenaden så ansvarar vi både för projektledning och arbetsutförande i de uppdrag som ni vill ha utförda. Med Timblads får ni en lyhörd och professionell kontaktperson som ansvarar för hela er entreprenad. Vi samarbetar med branschens bästa hantverkare för att garantera att våra kunder får bästa möjliga resultat och ett trapphus de kan vara stolta över. Våra professionella samarbetspartners är plattsättare, golvläggare, golvslipare, kakelsättare, elektriker, snickare och med flera. Vår kontaktperson projektleder samtliga underentreprenörer i entreprenaden. Med högsta kvalitet och med fokus på kundnöjdhet lämnar vi alltid garanti på samtliga utförda arbeten.

Få kostnadsfri rådgivning gällande renovering och måleri av ert trapphus. 

Kontakta oss för kostnads­förslag, färgrådgivning och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa er att förbättra fastighetens utseende, livslängd och värde.

Nyrenoverat och marmorerat Trapphus i Stockholm. Brf Morkullan på Birger Jarlsgatan i Östermalm.

Vi hjälper er med trapphusmålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri i trapphus och entréer, av fönster och lägenheter. Behöver ni hjälp? Ta kontakt med oss idag eller gör en kostnadsfri offertförfrågan direkt från vår webbplats. 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

Utsidan av Brf Morkullan på Birger Jarlsgatan i Östermalm, Stockholm.
Nymålat trapphus i Östermalm, Stockholm av Timblads måleri. BRF Morkullans stilrena trapphus och entré.
mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png

Behöver du hjälp med färgsättning och marmorering? 

Timblads erbjuder professionell hjälp hela vägen. 

Vi på Timblads Måleri är experter på färgsättning och marmorering av trapphus. Vi förstår att trapphuset är en viktig del av din fastighet och att det är det första som boende och hyresgäster möts av. Därför är det viktigt att det ser rent och inbjudande ut. Vi kan hjälpa er med att välja rätt färger och material för er fastighet som förbättrar fastighetens estetik och ökar dess värde. Vi använder alltid oss utav högkvalitativa produkter och tekniker för ett professionellt resultat. Vår marmoreringstjänst ger trapphuset en elegant och klassisk prägel som skapar en exklusiv känsla. Vi använder tekniker som ger en naturlig marmoreringseffekt, vilket ger en unik touch till fastigheten. 

Heimdalsgatan-18.jpg

En välrenoverat trapphus kan öka värdet på din fastighet, förbättra bostadsupplevelsen för dina hyresgäster och öka trivseln för dig och dina grannar.

Investera smart

Varför anlita Timblads för ditt trapphus?

Timblads är en av de ledande aktörerna när det kommer till trapphusrenovering i Stockholm. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare att renovera, förädla och förvandla slitna trapphus till att bli som nya vackra och välkomnande trapphus med tidsenliga detaljer. På Timblads finns givetvis professionella målare, men också dekorationsmålare samt färgsättare – allt för att skapa den mest lyckade och perfekta trapphusrenovering. Från första kontakt kommer ni få ett personligt och professionellt bemötande, där vi tar hand om er BRF från start till mål.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se våra referensuppdrag

Vår verksamhet bygger på kvalitet, erfarenhet och service. Oavsett om det handlar om nyproduktion eller renoveringsmålning har vi resurserna och den kompetens som krävs för ett lyckat resultat. Se några av våra referenser i allt från nyproduktion och bostads­rätts­föreningar till villor, radhus och lägenheter.

riksbyggen.jpeg
stockholmia.jpg
skanska_timblads.jpeg
EINAR MATTSSON
fabege.png
tornstaden.png
hufvudstaden.jpg
jm_timblads.jpeg
hsb_bygg.jpeg
besqab_timblads.jpeg
sollentuna-logo-dubbelrad.jpg
peab_timblads.jpeg
fsg_entreprenad.png
skb.png
m3_timblads.jpeg

Vi återskapar och nyskapar ditt trapphus

Under åren har vi utfört uppdrag från de ledande bygg- och fastighetsbolagen i landet. Stora och krävande projekt. Åtskilliga är de fastigheter i Stockholm som återfått sin ursprungliga lyster med hjälp av dekormålning, ådring, marmorering m.fl.


Kontakta oss så kan vi tillsammans se vad som kan göras i er fastighet.

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png
bottom of page