top of page

Välkommen till Timblads Måleri

Experter på trapphusmålningar i Stockholm.

Nyrenoverat trapphus hos BRF MORKULLAN på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Alla trapphus har målats, alla dörrar, snickerier och ledstänger har fått ny färg och alla entréplan, från golv till tak har fått en elegant marmorering av Timblads måleri.

Timblads är en av Stockholms mest erfarna helhetsleverantörer av trapphusmålningar och trapphusrenoveringar. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare att återskapa slitna trapphus till vackra och välkomnande trapphus med tidsenliga detaljer. På Timblads finns givetvis professionella målare, men också dekorationsmålare samt färgsättare – allt för att skapa den mest lyckade och perfekta trapphusrenovering. Med Timblads som partner kommer ni få ett personligt och professionellt bemötande, där vi tar hand om er BRF från start till mål.

Låt oss förädla ditt trapphus

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ och professionell trapphusmålning till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm. Vårt team av erfarna målare är dedikerade att skapa vackra och hållbara trapphus ökar fastighetens värde skapar en välkomnande miljö för boende och besökare. Timblads Måleri har verktygen och kunskapen för att ta sig an alla typer av trapphusmålningar och renoveringar på ett effektivt och professionellt tillvägagångssätt.

Kontakta oss idag för en offert och låt oss hjälpa dig att göra ditt trapphus till något extra! 

Nyrenoverat trapphus på Heimdalsgatan 5 i Stockholm. Nymålat och nymarmorerat av Timblads måleri.
Offertförfrågan målare stockholm

Timblad samordnar allt för er trapphusrenovering i en totalentreprenad

Då Timblads har totalentreprenaden så ansvarar vi både för projektledning och arbetsutförande i de uppdrag som ni vill ha utförda. Med Timblads får ni en lyhörd och professionell kontaktperson som ansvarar för hela er entreprenad. Vi samarbetar med branschens bästa hantverkare för att garantera att våra kunder får bästa möjliga resultat och ett trapphus de kan vara stolta över. Våra professionella samarbetspartners är plattsättare, golvläggare, golvslipare, kakelsättare, elektriker, snickare och med flera. Vår kontaktperson projektleder samtliga underentreprenörer i entreprenaden. Med högsta kvalitet och med fokus på kundnöjdhet lämnar vi alltid garanti på samtliga utförda arbeten.

SBcert scandinavian business certification
Timblads måleri Stockholm en del av Måleriföretagen i Sverige

Få kostnadsfri rådgivning gällande renovering och måleri av ert trapphus. 

Kontakta oss för kostnads­förslag, färgrådgivning och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa er att förbättra fastighetens utseende, livslängd och värde.

Nyrenoverat och marmorerat Trapphus i Stockholm. Brf Morkullan på Birger Jarlsgatan i Östermalm.

Vi hjälper er med trapphusmålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri i trapphus och entréer, av fönster och lägenheter. Behöver ni hjälp? Ta kontakt med oss idag eller gör en kostnadsfri offertförfrågan direkt från vår webbplats. 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

Utsidan av Brf Morkullan på Birger Jarlsgatan i Östermalm, Stockholm.
Nymålat trapphus i Östermalm, Stockholm av Timblads måleri. BRF Morkullans stilrena trapphus och entré.
mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png

Behöver du hjälp med färgsättning och marmorering? 

Timblads erbjuder professionell hjälp hela vägen. 

Vi på Timblads Måleri är experter på färgsättning och marmorering av trapphus. Vi förstår att trapphuset är en viktig del av din fastighet och att det är det första som boende och hyresgäster möts av. Därför är det viktigt att det ser rent och inbjudande ut. Vi kan hjälpa er med att välja rätt färger och material för er fastighet som förbättrar fastighetens estetik och ökar dess värde. Vi använder alltid oss utav högkvalitativa produkter och tekniker för ett professionellt resultat. Vår marmoreringstjänst ger trapphuset en elegant och klassisk prägel som skapar en exklusiv känsla. Vi använder tekniker som ger en naturlig marmoreringseffekt, vilket ger en unik touch till fastigheten. 

Heimdalsgatan-18.jpg

En välrenoverat trapphus kan öka värdet på din fastighet, förbättra bostadsupplevelsen för dina hyresgäster och öka trivseln för dig och dina grannar.

Investera smart

Varför anlita Timblads för ditt trapphus?

Timblads är en av de ledande aktörerna när det kommer till trapphusrenovering i Stockholm. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare att renovera, förädla och förvandla slitna trapphus till att bli som nya vackra och välkomnande trapphus med tidsenliga detaljer. På Timblads finns givetvis professionella målare, men också dekorationsmålare samt färgsättare – allt för att skapa den mest lyckade och perfekta trapphusrenovering. Från första kontakt kommer ni få ett personligt och professionellt bemötande, där vi tar hand om er BRF från start till mål.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se våra referensuppdrag

Vår verksamhet bygger på kvalitet, erfarenhet och service. Oavsett om det handlar om nyproduktion eller renoveringsmålning har vi resurserna och den kompetens som krävs för ett lyckat resultat. Se några av våra referenser i allt från nyproduktion och bostads­rätts­föreningar till villor, radhus och lägenheter.

SBcert scandinavian business certification
Timblads måleri Stockholm en del av Måleriföretagen i Sverige
riksbyggen.jpeg
stockholmia.jpg
skanska_timblads.jpeg
EINAR MATTSSON
fabege.png
tornstaden.png
hufvudstaden.jpg
jm_timblads.jpeg
hsb_bygg.jpeg
besqab_timblads.jpeg
sollentuna-logo-dubbelrad.jpg
peab_timblads.jpeg
fsg_entreprenad.png
skb.png
m3_timblads.jpeg

Vi återskapar och nyskapar ditt trapphus

Under åren har vi utfört uppdrag från de ledande bygg- och fastighetsbolagen i landet. Stora och krävande projekt. Åtskilliga är de fastigheter i Stockholm som återfått sin ursprungliga lyster med hjälp av dekormålning, ådring, marmorering m.fl.


Kontakta oss så kan vi tillsammans se vad som kan göras i er fastighet.

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png
 • Vad omfattas av en trapphusrenovering?
  En trapphusrenovering kan omfatta olika typer av arbete och åtgärder beroende på behoven och önskemålen. Det kan inkludera byten av säkerhetsdörrar, postboxar, armaturer och annan fast inredning. Dessutom kan renoveringen omfatta golvvård, såsom slipning och lackering, målning av väggar och tak samt eventuella reparationsarbeten på trappor och trappsteg. Andra gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering är soprum, källaringång, garage och tvättstugor. För att få en mer exakt bild av vad en trapphusrenovering kan omfatta och vad det skulle kosta kontakta oss på Timblads måleri för en kostnadsfri offert baserat på era specifika behov och önskemål.
 • Vad kostar en trapphusmålning?
  Kostnaden för en trapphusmålning kan variera beroende på flera faktorer, till exempel trapphusets storlek, antal våningar, vilken typ av underlag som ska målas, och om det behövs någon form av förberedelsearbete eller reparationsarbete innan målningen. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar oss på Timblads måleri för en kostnadsfri offert. Vi hjälper er gärna att planera och genomföra en trapphusmålning som passar era behov och budget.
 • Hur går det till när vi anlitar er för en trapphusrenovering?
  När du anlitar Timblads måleri för en trapphusrenovering går processen till så här: Första mötet: Vi träffas för att diskutera dina behov och önskemål för trapphusrenoveringen. Vi går igenom vad som ska göras, vilka ytor som ska behandlas, vilka material som ska användas, eventuella färgval, och annat som kan vara relevant. Vi kan också titta på tidigare trapphusrenoveringar för att ge dig idéer och inspiration. Besiktning: Innan vi påbörjar renoveringen behöver vi göra en besiktning av trapphuset. Vi tittar på skicket av ytor och material, och bedömer vilka åtgärder som behöver vidtas. Vi kan även hjälpa till med att byta ut säkerhetsdörrar, postboxar och armaturer, samt hjälpa er med golvvård och renovering av andra gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering. Planering: När vi har fått en överblick över vilka åtgärder som behöver vidtas gör vi en plan för renoveringen. Vi beskriver vilka moment som ska genomföras, hur lång tid arbetet kommer att ta och vad det kommer att kosta. Om det är nödvändigt att flytta på några möbler eller annat i trapphuset så planerar vi även för det. Förberedelse: Innan vi börjar med själva renoveringsarbetet, förbereder vi ytor och material. Vi skyddar golven, möblerna och andra ytor så att de inte skadas under arbetet. Utförande: Vi utför renoveringsarbetet enligt den plan vi har gjort och ser till att det går smidigt och effektivt. Vi lägger mycket tid på själva underarbetet, såsom knackning, spackling och slipning, för att få ett jämnt och fint slutresultat. Slutbesiktning: När vi har avslutat arbetet gör vi en slutbesiktning av trapphuset tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om hur vi går tillväga vid en trapphusrenovering.
 • Hur ofta behöver ett trapphus målas?
  Hur ofta ett trapphus behöver målas beror på flera faktorer, inklusive användning, slitage, klimatförhållanden och kvaliteten på den tidigare målningen. Generellt sett brukar ett trapphus behöva målas om vartannat till vart femte år. ​ Om trapphuset används mycket frekvent kan det slitas ut snabbare och behöva målas oftare än ett mindre använd trapphus. Om trapphuset utsätts för hög fuktighet eller extrema temperaturer kan målningen också slitas ut snabbare. Om den tidigare målningen var av dålig kvalitet kan det också påverka hur ofta trapphuset behöver målas. ​ Det är viktigt att kontinuerligt inspektera trapphuset och undersöka om målningen börjar flagna, bli repad eller på annat sätt förlora sin glans och kvalitet. Genom att hålla koll på detta kan man planera målningsarbetet i tid och undvika att behöva göra större renoveringar senare.
 • Varför välja Timblads för ditt trapphus?
  Vi på Timblads Måleri är en pålitlig och professionell leverantör av målningstjänster. Med branschens bästa erbjudande för trapphusrenovering och målningar kan du vara säker på att du får en hållbart och estetiskt tilltalande trapphusmålning som du kan vara stolt över i många år framöver. Här är några anledningar till varför du bör anlita Timblads Måleri för trapphusrenoveringar och trapphusmålningar: Vi lyssnar alltid på våra kunders behov och önskemål, och arbetar tillsammans för att leverera skräddarsydda lösningar för varje unikt behov. Genom god kundservice och samarbetsvilja strävar vi efter att alltid leverera högsta möjliga kvalitet i allt vi gör, och vi är lyhörda för feedback och beredda att göra justeringar om det behövs för att säkerställa kundens tillfredsställelse. Vi förstår att trapphuset är en av de mest använda utrymmena i en byggnad och att det ofta utsätts för slitage och smuts. Därför använder vi endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att din trapphusmålning är hållbar och motståndskraftig mot slitage och repor. Vi erbjuder ett brett utbud av färger och mönster för att du ska kunna hitta den perfekta kombinationen för din byggnads arkitektur och inredning. Vårt team av professionella målare är utbildade och erfarna inom trapphusmålning, och vi använder alltid de senaste teknikerna för att uppnå ett slående resultat. Vi arbetar alltid med högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att målningen håller länge och är lätt att underhålla. Miljön och hållbarhet är viktiga frågor för oss på Timblads Måleri. Därför använder vi oss av miljövänliga produkter och metoder där det är möjligt och är ständigt på jakt efter nya sätt att minska vår miljöpåverkan. Med vår långa erfarenhet och expertis inom måleri och renovering kan vi garantera hög kvalitet på arbetet och en slutprodukt som överträffar dina förväntningar.
bottom of page