top of page

TRAPPHUSMÅLNING SÖDERMALM

brf-dragonen-trapphusmalning_4.jpg

Investera smart

En välrenoverat trapphus kan öka värdet på din fastighet, förbättra bostadsupplevelsen för dina hyresgäster och öka trivseln för dig och dina grannar.

Timblads återskapar och nyskapar trapphus

Timblads måleri är i särklass Stockholms bästa och mest erfarna målerifirma. Stockholms och Södermalm fastigheter är en kulturskatt. Stora delar av Södermalm äldre fastigheter är ett fantastiskt kulturarv värt att vårda och bevara. Pampiga entréer och trapphus, vackra dekormålningar, ornamentering och utsmyckningar präglar fastigheterna runt förra sekelskiftet och inledningen på 1900-talet.

Trapphusrenovering av BRF Pelikanen 6 på Katarina Bangata 13 och 15 i  Södermalm, Stockholm.

BRF PELIKANEN 5
KATARINA BANGATA 13 OCH 15

Alla i huset är nöjda!

BRF. PELIKANEN 5, Katarina Bangata 13 och 15, är en väldigt vacker fastighet från 1902 med totalt 24 lägenheter. De båda entréerna och trapphusen har genomgått en genomgripande översyn. Tak och väggar har målats och en del snickerier har bytts ut. I entréhallen i nr 13 har den tidigare unika marmor­eringen återskapats och entrén i nr 15 har fått en vacker inramning med Carrara–marmor som förebild. De tidigare blåmålade dörrarna har nu fått en vacker ekådring. Totalt ett 30-tal dörrar ha målats i fastigheten.

Trapphusmålning och marmorering i trapphuset hos BRF Pelikanen 6 på Katarina Bangata 13 och 15 i  Södermalm, Stockholm.
Marmorering och dekormålning i trapphuset hos BRF Pelikanen 6 på Katarina Bangata 13 och 15 i  Södermalm, Stockholm.

Vi är väldigt nöjda med slutresultatet

”Det har varit fantastiskt trevligt och lätt att jobba med Timblads. Tillsammans har vi jobbat fram färgprover och testmålat för att hitta rätt nyanser.
 

Man blir verkligen glad över att det finns så duktiga hantverkare idag. Alla i huset är väldigt nöjda med resultatet.”

Varför anlita Timblads för ditt trapphus?

Timblads är i särklass den största och mest anlitade målerifirman när det gäller att leverera trapphusmålning och trapphusrenovering i Storstockholm. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar (BRF) och fastighetsägare att renovera, förädla och förvandla slitna trapphus till att bli som nya vackra och välkomnande trapphus med tidsenliga detaljer. På Timblads finns både dekorationsmålare och professionella målare, färgsättare – allt för att skapa den mest lyckade och perfekta trapphusrenovering. Från första kontakt kommer ni få ett personligt och professionellt bemötande, där vi tar hand om er BRF från start till mål.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se några av alla våra referensuppdrag

Timblad samordnar allt för er trapphusrenovering i en totalentreprenad

Då Timblads har totalentreprenaden så ansvarar vi både för projektledning och arbetsutförande i de uppdrag som ni vill ha utförda. Med Timblads får ni en lyhörd och professionell kontaktperson som utför alla era önskemål och samordnar allt från start till mål. Vi samarbetar med branchens bästa hantverkare för att garantera att våra kunder får bästa möjliga resultat och ett trapphus de kan vara stolta över. Våra professionella samarbetspartners är plattsättare, golvläggare, golvslipare, kakelsättare, elektriker, snickare och med flera. Vår kontaktperson projektleder samtliga underentreprenörer i entreprenaden. Med högsta kvalitet och med fokus på kundnöjdhet lämnar vi alltid garanti på samtliga utförda arbeten.

SBcert scandinavian business certification
Timblads måleri Stockholm en del av Måleriföretagen i Sverige

Få kostnadsfri rådgivning gällande renovering och måleri av ert trapphus. 

Kontakta oss för kostnads­förslag, färgrådgivning och konsultation. Vi ser fram emot att hjälpa er att förbättra fastighetens utseende, livslängd och värde.

Marmorering i trapphuset hos BRF Pelikanen 6 på Katarina Bangata 13 och 15 i  Södermalm, Stockholm.

Vi hjälper er med trapphusmålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri i trapphus och entréer, av fönster och lägenheter. Behöver ni hjälp? Ta kontakt med oss idag eller gör en kostnadsfri offertförfrågan direkt från vår webbplats. 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png
Total entreprenad och trapphusrenovering och måleri av BRF Pelikanen 6 på Katarina Bangata 13 och 15 i  Södermalm, Stockholm.
Trapphusrenovering och marmorering av BRF Pelikanens trapphus på Katarina Bangata 13 och 15 i  Södermalm, Stockholm.
bottom of page