top of page

BRF MORKULLAN

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Brf Morkullan på Birger Jarlsgatan i Stockholm består av ett gatuhus och ett gårdshus. Fastigheten omfattar 24 lägenheter i fem plan uppfört 1905. Entréer och trapphus har nu genomgått en omfattande förvandling. 

”Alla trapphus har målats, alla dörrar, snickerier och ledstänger har fått ny färg och alla entréplan, från golv till tak har fått en elegant marmorering”. Den ljusa ”Carraramarmorn” matchar marmorgolvet och övriga detaljer och skapar ett tidsenligt helhetsintryck. Det är Jesper Eriksson som utfört marmoreringen och övriga målningsarbetet med assistans av Rickard Ulander som var med i grundarbetet. ”Vi har haft ett väldigt trevligt och fint samarbete med föreningen”, berättar Kjell Holmlin som är projektledare på Timblads

DSC_5819.jpg

Vill du veta mer? Kontakta mig!

mobilnummer_timblad.png
08-619 51 04
epost_timblad.png

Snyggt och elegant i perfekt balans

”Det var dags för en ordentlig uppfräschning av våra entréer och trapphus”, berättar Magnus Knutas. Styrelsen tog därför beslut om att göra en upphandling och tog in ett antal offerter på arbetet. 

 

”Vi fastnade för Timblads som vi träffade och fick stort förtroende för”, säger Magnus, som tillsammans med Sverker Carnemark, båda ledamöter i styrelsen, drivit projektet. De båda har för föreningens räkning ansvarat för kontakterna med Timblads. 

”Vår grundtanke var att hitta en mer tidsenlig stil som stämde överens med fastigheten i övrigt. Både Kjell och Jesper gav oss många bra tips och alternativa förslag. Vi fick hjälp med att hålla ihop alla kulörer i trapphusen och marmoreringen i våra entréer kändes helt rätt. Det blev snyggt och elegant. Allt i perfekt balans”.

”Det har varit väldigt lätt att arbeta tillsammans med Timblads. Väldigt tillmötesgående och hela tiden med en bra och öppen dialog. De var snabbt igång med arbetet och det har varit bra flyt hela vägen. Jesper och övriga på Timblads har skött det hela väldigt snyggt och proffsigt. Alla vi som bor här i fastigheten är väldigt nöjda, både med samarbetet och resultatet”, avslutar Magnus.

timblads_offertforfrogan.png
bottom of page