top of page

BRF DRAGONEN ARMFELTSGATAN/SANDELSGATAN

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Brf Dragonen i hörnet Armfeltsgatan och Sandelsgatan på nedre Gärdet i Stockholm omfattar två huskroppar med totalt 140 lägenheter och uppfördes av HSB under tidigt 60-tal. Ursprungligen som hyresrätter men ombildades till bostadsrättsförening 1982.
 

Vi hade i uppdrag att måla 10 entréer, trapphus och källargångar enligt den färgskala som styrelsen önskat. Dessutom polerade vi golven i entréer och på alla våningsplan. I uppdraget ingick även att se över belysningen och ersätta med nya armaturer. Vi hade ett fint och trevligt samarbete med föreningen, det blev riktigt snyggt och fräscht.

DSC_5819.jpg

Vill du veta mer? Kontakta mig!

mobilnummer_timblad.png
08-619 51 04
epost_timblad.png

”Vi är väldigt nöjda”

”Våra trapphus och entréer började kännas både trista och slitna. Vi var många i föreningen som tyckte att de borde snyggas upp. Styrelsen hade tagit hjälp av en konsult som lämnade ett antal färgförslag som alla fick rösta kring.  Vi skapade en arbetsgrupp som hade i uppdrag att genomföra upphandlingen”, berättar Ylva Engström, som var styrelsemedlem under den period som upphandlingen gjordes och arbetet utfördes.

”Vi gjorde en noggrann beskrivning över vad vi ville göra och tog in tre offerter. Timblads erbjöd oss lägsta pris. Alla kontakter fungerade mycket bra. Både Kjell och Fredrik på Timblads skötte det hela väldigt snyggt och smidigt. Vi gjorde flera kompletteringar och fick snabbt ett prisförslag innan vi gick vidare. De hjälpte även till med belysningsarbeten genom en duktig elektriker. Vi är väldigt nöjda med Timblads arbete, inte minst våra källargolv blev suveränt snygga”, avslutar Ylva.

timblads_offertforfrogan.png
bottom of page