top of page

BRF DJURGÅRDSVYN

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

BRF / Traphusmålning Kungsholmen / Brf Djurgådsvyn

Brf Djurgårdsvyn ett unikt projekt med tuffa krav. Brf Djurgårdsvyn i Norra Djurgårdsstaden står nu klart för inflyttning. Fastigheten som består av 49 lägenheter ligger med en magnifik utsikt över Husarviken. Riksbyggen är byggherre och JM Entreprenad har anlitats som byggbolag. Thomas Sandell, en av Sveriges mest framstående arkitekter, har ritat fastigheten. Hela projektet andas kvalitet i alla detaljer. Materialval och utförande håller högsta klass. Glasmosaik i fasaden, stora terrasser, ljusa luftiga lägenheter med generös takhöjd, vissa upp till 7,5 meter. En lång rad specialdesignade inredningsdetaljer ger fastigheten en exklusiv och helt unik karaktär. Hållbarhet har hela tiden varit i fokus. Fastigheten är miljöcertifierad enl. Miljöbyggnad Guld.

DSC_5819.jpg

Vill du veta mer? Kontakta mig!

mobilnummer_timblad.png
08-619 51 04
epost_timblad.png

Philip Veigurs, som själv varit målare i projektet numera arbetsledare på Timblads, berättar att det har varit en hel del utmaningar på vägen. Den extrema takhöjden var i sig en utmaning, vi fick bygga mycket ställningar för att klara höjderna på över sju meter.

”Det har varit enorma krav på finishen”, berättar Per Norrman, som är projektledare på Timblads. ”Vi har haft fyra målare i produktion med start i april 2020 fram till mitten på juli. 

timblads_offertforfrogan.png
bottom of page