top of page

Har ni frågor, hör av er till mig  

Bild på Kjell Holmin på Timblads måleri. Kontakta för kostnadsfri offertförfrågan måleri.
  • Timblads Instagram
  • Timblads Facebook
  • Timblads LinkedIn

Offert målare Stockholm

Välkommen till Timblads Måleri - din pålitliga målerientreprenör i Stockholm. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa måleritjänster till både privatpersoner och företag i hela Stockholm. VI erbjuder även hel- eller totalentreprenad tillsammans med branschens bästa hantverkare. Vi har professionella samarbetspartners som är plattsättare, golvläggare, golvslipare, kakelsättare, elektriker, snickare, plåtslagare och VVS-firmor. Med oss som partner får ni en kontaktperson som samordnar och projektleder allt från start till mål.

Vi förstår att varje måleri- eller renoveringsprojekt är unikt och kräver en individuell offert. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina behov och krav. I formuläret kan du snabbt och enkelt begära en gratis offertförfrågning där våra experter kan bedöma projektet och ge er en detaljerad offert för ditt renoveringsprojekt. Som ledande målare i Stockholm strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa resultat på tid och inom budget. Vi är också stolta över att ha ett brett utbud av tjänster, inklusive målning av interiör och exteriör, trapphusmålning, tapetsering och golvläggning.

Så om du behöver en offert från en målare i Stockholm, tveka inte att kontakta Timblads Måleri idag. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina målningsbehov!

Kostnadsfri offertförfrågan steg för steg

Steg 1 

Fyll i formuläret och bifoga gärna bilder eller film som stöd för vad ni vill förändra och förädla. OBS! Om ni väljer att skicka film, tänk på att skicka korta filmklipp.

Steg 3 

Ni får en detaljerad offert där arbetskostnad och material-kostnad är uppdelat och för privatpersoner, kostnaden före rotavdrag och efter rotavdrag.

Steg 2

Ni får ett automatiskt svar på att vi tagit emot eran förfrågan och sedan hör vi av oss inom kort för att boka ett möte på plats eller om vi behöver kompletterande uppgifter från er.

Steg 4

Arbetet utförs enligt önskemål med uppföljning av Timblads arbets-ledning samt överlämnade när arbetet är klart. Garanti på utförda arbeten gäller, Timblads har funnits i Stockholm sedan 1933.

Beställ en offert snabbt och enkelt

För att begära en kostnadsfri offert från Timblads Måleri i Stockholm, kan du kontakta oss genom telefon, e-post eller genom formuläret på vår hemsida.
 

Efter att vi har tagit emot din offertförfrågan, kommer vårt team att sätta upp en tid för att besöka platsen där arbetet ska utföras. Under besöket kommer vi att bedöma projektet och ta hänsyn till dina önskemål och krav. Vi kommer att diskutera detaljerna i projektet, inklusive målningstekniker, färger, material och tidtabell.


Efter att ha samlat all nödvändig information om ditt projekt, kommer vi att utarbeta en skräddarsydd offert för dig. Offerten kommer att innehålla detaljerad information om projektet, inklusive kostnader och tidsramar.
 

När du har godkänt offerten och valt att gå vidare med projektet, kommer vårt team av erfarna målare att sätta igång arbetet och leverera en högkvalitativ målning som uppfyller dina förväntningar.
 

Vi är alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller funderingar du kan ha angående offertförfrågningar eller andra måleritjänster vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

bottom of page