top of page

Har ni frågor, hör av er till mig  

Bild på Kjell Holmin på Timblads måleri. Kontakta för kostnadsfri offertförfrågan måleri.
 • Timblads Instagram
 • Timblads Facebook
 • Timblads LinkedIn

Offert målare Stockholm

Välkommen till Timblads Måleri - din pålitliga målerientreprenör i Stockholm. Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativa måleritjänster till både privatpersoner och företag i hela Stockholm. VI erbjuder även hel- eller totalentreprenad tillsammans med branschens bästa hantverkare. Vi har professionella samarbetspartners som är plattsättare, golvläggare, golvslipare, kakelsättare, elektriker, snickare, plåtslagare och VVS-firmor. Med oss som partner får ni en kontaktperson som samordnar och projektleder allt från start till mål.

Vi förstår att varje måleri- eller renoveringsprojekt är unikt och kräver en individuell offert. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar dina behov och krav. I formuläret kan du snabbt och enkelt begära en gratis offertförfrågning där våra experter kan bedöma projektet och ge er en detaljerad offert för ditt renoveringsprojekt. Som ledande målare i Stockholm strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa resultat på tid och inom budget. Vi är också stolta över att ha ett brett utbud av tjänster, inklusive målning av interiör och exteriör, trapphusmålning, tapetsering och golvläggning.

Så om du behöver en offert från en målare i Stockholm, tveka inte att kontakta Timblads Måleri idag. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina målningsbehov!

Kostnadsfri offertförfrågan steg för steg

Steg 1 

Fyll i formuläret och bifoga gärna bilder eller film som stöd för vad ni vill förändra och förädla. OBS! Om ni väljer att skicka film, tänk på att skicka korta filmklipp.

Steg 2

Ni får ett automatiskt svar på att vi tagit emot eran förfrågan och sedan hör vi av oss inom kort för att boka ett möte på plats eller om vi behöver kompletterande uppgifter från er.

Steg 3 

Ni får en detaljerad offert där arbetskostnad och material-kostnad är uppdelat och för privatpersoner, kostnaden före rotavdrag och efter rotavdrag.

Steg 4

Arbetet utförs enligt önskemål med uppföljning av Timblads arbets-ledning samt överlämnade när arbetet är klart. Garanti på utförda arbeten gäller, Timblads har funnits i Stockholm sedan 1933.

Beställ en offert snabbt och enkelt

För att begära en kostnadsfri offert från Timblads Måleri i Stockholm, kan du kontakta oss genom telefon, e-post eller genom formuläret på vår hemsida.
 

Efter att vi har tagit emot din offertförfrågan, kommer vårt team att sätta upp en tid för att besöka platsen där arbetet ska utföras. Under besöket kommer vi att bedöma projektet och ta hänsyn till dina önskemål och krav. Vi kommer att diskutera detaljerna i projektet, inklusive målningstekniker, färger, material och tidtabell.


Efter att ha samlat all nödvändig information om ditt projekt, kommer vi att utarbeta en skräddarsydd offert för dig. Offerten kommer att innehålla detaljerad information om projektet, inklusive kostnader och tidsramar.
 

När du har godkänt offerten och valt att gå vidare med projektet, kommer vårt team av erfarna målare att sätta igång arbetet och leverera en högkvalitativ målning som uppfyller dina förväntningar.
 

Vi är alltid tillgängliga för att svara på eventuella frågor eller funderingar du kan ha angående offertförfrågningar eller andra måleritjänster vi erbjuder. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 • Vad omfattas av en trapphusrenovering?
  En trapphusrenovering kan omfatta olika typer av arbete och åtgärder beroende på behoven och önskemålen. Det kan inkludera byten av säkerhetsdörrar, postboxar, armaturer och annan fast inredning. Dessutom kan renoveringen omfatta golvvård, såsom slipning och lackering, målning av väggar och tak samt eventuella reparationsarbeten på trappor och trappsteg. Andra gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering är soprum, källaringång, garage och tvättstugor. För att få en mer exakt bild av vad en trapphusrenovering kan omfatta och vad det skulle kosta kontakta oss på Timblads måleri för en kostnadsfri offert baserat på era specifika behov och önskemål.
 • Vad kostar en trapphusmålning?
  Kostnaden för en trapphusmålning kan variera beroende på flera faktorer, till exempel trapphusets storlek, antal våningar, vilken typ av underlag som ska målas, och om det behövs någon form av förberedelsearbete eller reparationsarbete innan målningen. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar oss på Timblads måleri för en kostnadsfri offert. Vi hjälper er gärna att planera och genomföra en trapphusmålning som passar era behov och budget.
 • Hur går det till när vi anlitar er för en trapphusrenovering?
  När du anlitar Timblads måleri för en trapphusrenovering går processen till så här: Första mötet: Vi träffas för att diskutera dina behov och önskemål för trapphusrenoveringen. Vi går igenom vad som ska göras, vilka ytor som ska behandlas, vilka material som ska användas, eventuella färgval, och annat som kan vara relevant. Vi kan också titta på tidigare trapphusrenoveringar för att ge dig idéer och inspiration. Besiktning: Innan vi påbörjar renoveringen behöver vi göra en besiktning av trapphuset. Vi tittar på skicket av ytor och material, och bedömer vilka åtgärder som behöver vidtas. Vi kan även hjälpa till med att byta ut säkerhetsdörrar, postboxar och armaturer, samt hjälpa er med golvvård och renovering av andra gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering. Planering: När vi har fått en överblick över vilka åtgärder som behöver vidtas gör vi en plan för renoveringen. Vi beskriver vilka moment som ska genomföras, hur lång tid arbetet kommer att ta och vad det kommer att kosta. Om det är nödvändigt att flytta på några möbler eller annat i trapphuset så planerar vi även för det. Förberedelse: Innan vi börjar med själva renoveringsarbetet, förbereder vi ytor och material. Vi skyddar golven, möblerna och andra ytor så att de inte skadas under arbetet. Utförande: Vi utför renoveringsarbetet enligt den plan vi har gjort och ser till att det går smidigt och effektivt. Vi lägger mycket tid på själva underarbetet, såsom knackning, spackling och slipning, för att få ett jämnt och fint slutresultat. Slutbesiktning: När vi har avslutat arbetet gör vi en slutbesiktning av trapphuset tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om hur vi går tillväga vid en trapphusrenovering.
 • Hur ofta behöver ett trapphus målas?
  Hur ofta ett trapphus behöver målas beror på flera faktorer, inklusive användning, slitage, klimatförhållanden och kvaliteten på den tidigare målningen. Generellt sett brukar ett trapphus behöva målas om vartannat till vart femte år. ​ Om trapphuset används mycket frekvent kan det slitas ut snabbare och behöva målas oftare än ett mindre använd trapphus. Om trapphuset utsätts för hög fuktighet eller extrema temperaturer kan målningen också slitas ut snabbare. Om den tidigare målningen var av dålig kvalitet kan det också påverka hur ofta trapphuset behöver målas. ​ Det är viktigt att kontinuerligt inspektera trapphuset och undersöka om målningen börjar flagna, bli repad eller på annat sätt förlora sin glans och kvalitet. Genom att hålla koll på detta kan man planera målningsarbetet i tid och undvika att behöva göra större renoveringar senare.
 • Varför välja Timblads för ditt trapphus?
  Vi på Timblads Måleri är en pålitlig och professionell leverantör av målningstjänster. Med branschens bästa erbjudande för trapphusrenovering och målningar kan du vara säker på att du får en hållbart och estetiskt tilltalande trapphusmålning som du kan vara stolt över i många år framöver. Här är några anledningar till varför du bör anlita Timblads Måleri för trapphusrenoveringar och trapphusmålningar: Vi lyssnar alltid på våra kunders behov och önskemål, och arbetar tillsammans för att leverera skräddarsydda lösningar för varje unikt behov. Genom god kundservice och samarbetsvilja strävar vi efter att alltid leverera högsta möjliga kvalitet i allt vi gör, och vi är lyhörda för feedback och beredda att göra justeringar om det behövs för att säkerställa kundens tillfredsställelse. Vi förstår att trapphuset är en av de mest använda utrymmena i en byggnad och att det ofta utsätts för slitage och smuts. Därför använder vi endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att din trapphusmålning är hållbar och motståndskraftig mot slitage och repor. Vi erbjuder ett brett utbud av färger och mönster för att du ska kunna hitta den perfekta kombinationen för din byggnads arkitektur och inredning. Vårt team av professionella målare är utbildade och erfarna inom trapphusmålning, och vi använder alltid de senaste teknikerna för att uppnå ett slående resultat. Vi arbetar alltid med högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att målningen håller länge och är lätt att underhålla. Miljön och hållbarhet är viktiga frågor för oss på Timblads Måleri. Därför använder vi oss av miljövänliga produkter och metoder där det är möjligt och är ständigt på jakt efter nya sätt att minska vår miljöpåverkan. Med vår långa erfarenhet och expertis inom måleri och renovering kan vi garantera hög kvalitet på arbetet och en slutprodukt som överträffar dina förväntningar.
bottom of page