top of page

FÖNSTERMÅLNING STOCKHOLM

karlavägen-57_4.jpg

Investera smart

Fönster är en viktig del av huset som inte bara ger ljus och ventilation utan också en estetisk touch. Att renovera dina fönster kan spara dig pengar genom att sänka din energiförbrukning men också vara en viktig investering i ditt hus eller fastighets löpande underhåll. Välrenoverade fönster ökar värdet på din fastighet, förbättrar utseendet, atmosfären och ökar trivseln för dig och dina grannar.

Timblads återskapar och renoverar fönster

Har ni gamla eller slitna fönster som behöver renoveras eller återskapas till sin forna glans? Då kan vi på Timblads hjälpa er!
Om ni funderar på att renovera eller måla era fönster så har ni kommit rätt. Vi har lång erfarenhet av att renovera och måla om fönster och vet vad som krävs för att få jobbet gjort på rätt sätt. Våra målare är specialister på renoveringsmåleri i trapphus, entréer, fönster och i lägenheter.

 

Stora delar av Stockholms äldre fastigheter är ett fantastiskt kulturarv värt att vårda och bevara. Vi specialiserar oss på att renovera och återskapa fönster av alla typer och storlekar, oavsett material. Vårt erfarna team av hantverkare har den kunskap och expertis som krävs för att återskapa fönstrens ursprungliga utseende och funktionalitet. Vi tar hand om allt från material- och ytbehandling till målning för att säkerställa att fönstren ser ut som nya och håller länge. Timblads måleri är en av Stockholms äldsta och mest erfarna målerifirma. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er att förnya era fönster och få dem att fungera som de ska!

karlavägen-57.jpg

Alla i huset är nöjda!

BRF. PELIKANEN 5, på Katarina Bangata 13 och 15 i Stockholm, är en vacker byggnad från 1902 med totalt 24 lägenheter. De båda entréerna och trapphusen har genomgått en genomgripande översyn. Tak, väggar och fönster har målats och en del snickerier har bytts ut. Totalt ett 30-tal dörrar har målats i fastigheten. I entréhallen nr 13 har den tidigare unika marmor­eringen återskapats och entrén nr 15 har fått en vacker inramning med Carrara–marmor som förebild. De tidigare blåmålade dörrarna har nu fått en vacker ekådring.

Vi hjälper er med fönstermålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri i trapphus, entréer, fönster och i lägenheter. Behöver ni hjälp? Tveka inte på att kontakta oss idag. Begär en kostnadsfri offertförfrågan direkt på vår webbplats eller nå oss via telefon eller e-post 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png
karlavägen-57_3.jpg

KARLAVÄGEN 57 & GREV TUREGATAN 58-60

Varför anlita Timblads för fönstermålningar?

Timblads är en av Stockholms mest erfarna målerifirma när det gäller att leverera fönstermålning och trapphusrenoveringar till bostadsrättsföreningar i Storstockholm. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att renovera, förädla och förvandla slitna fönster till nya vackra fönster med tidsenliga detaljer. Våra professionella målare, dekorationsmålare och färgsättare är lyhörda och gör allt för att möta era önskemål och ge er det bästa möjliga resultatet. Vi har möjligheten att bistå er med allt för er fastighet i en totalentreprenad och tar hand om er BRF från start till mål. 

Vi har blivit rekommenderade åtta år i rad av våra kunder.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se några av alla våra referensuppdrag

Timblad samordnar allt för er BRF i en totalentreprenad

I Timblads erbjuder vi en totalentreprenad där vi ansvarar för både projektledning och arbetsutförande i de uppdrag som ni vill ha utförda. Med Timblads får ni en lyhörd och professionell kontaktperson som utför alla era önskemål och samordnar allt från start till mål. Vi samarbetar med branschens bästa hantverkare för att garantera att din BRF får ett slutresultat ni kan vara stolta över. Våra professionella samarbetspartners består av plattsättare, golvläggare, golvslipare, kakelsättare, elektriker, snickare och andra hantverkare. Er kontaktperson på Timblads projektleder samtliga underentreprenörer i entreprenaden. Med högsta kvalitet och med fokus på kundnöjdhet lämnar vi alltid garanti på samtliga utförda arbeten.

SBcert scandinavian business certification
Timblads måleri Stockholm en del av Måleriföretagen i Sverige

Få kostnadsfri rådgivning för renovering av era fönster

Hos Timblads erbjuder vi kostnadsfri rådgivning för att hjälpa er att hitta den bästa lösningen för att förnya och fräscha upp era fönster. Vårt team av experter kommer att ge er professionell rådgivning som är anpassad efter era specifika behov och önskemål. Vi kan hjälpa er med allt från färgsättning till materialval, och vi garanterar att vi kan ta fram den bästa lösningen för att uppnå det utseende ni önskar samtidigt som ni håller kostnaderna nere.

karlavägen-57_2.jpg

Vi hjälper er med fönstermålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri i trapphus, entréer, fönster och i lägenheter. Behöver ni hjälp? Tveka inte på att kontakta oss idag. Begär en kostnadsfri offertförfrågan direkt på vår webbplats eller nå oss via telefon eller e-post 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png
karlavägen-57.jpg
 • Vad omfattas av en trapphusrenovering?
  En trapphusrenovering kan omfatta olika typer av arbete och åtgärder beroende på behoven och önskemålen. Det kan inkludera byten av säkerhetsdörrar, postboxar, armaturer och annan fast inredning. Dessutom kan renoveringen omfatta golvvård, såsom slipning och lackering, målning av väggar och tak samt eventuella reparationsarbeten på trappor och trappsteg. Andra gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering är soprum, källaringång, garage och tvättstugor. För att få en mer exakt bild av vad en trapphusrenovering kan omfatta och vad det skulle kosta kontakta oss på Timblads måleri för en kostnadsfri offert baserat på era specifika behov och önskemål.
 • Vad kostar en trapphusmålning?
  Kostnaden för en trapphusmålning kan variera beroende på flera faktorer, till exempel trapphusets storlek, antal våningar, vilken typ av underlag som ska målas, och om det behövs någon form av förberedelsearbete eller reparationsarbete innan målningen. Därför rekommenderar vi att ni kontaktar oss på Timblads måleri för en kostnadsfri offert. Vi hjälper er gärna att planera och genomföra en trapphusmålning som passar era behov och budget.
 • Hur går det till när vi anlitar er för en trapphusrenovering?
  När du anlitar Timblads måleri för en trapphusrenovering går processen till så här: Första mötet: Vi träffas för att diskutera dina behov och önskemål för trapphusrenoveringen. Vi går igenom vad som ska göras, vilka ytor som ska behandlas, vilka material som ska användas, eventuella färgval, och annat som kan vara relevant. Vi kan också titta på tidigare trapphusrenoveringar för att ge dig idéer och inspiration. Besiktning: Innan vi påbörjar renoveringen behöver vi göra en besiktning av trapphuset. Vi tittar på skicket av ytor och material, och bedömer vilka åtgärder som behöver vidtas. Vi kan även hjälpa till med att byta ut säkerhetsdörrar, postboxar och armaturer, samt hjälpa er med golvvård och renovering av andra gemensamma utrymmen som kan ingå i en trapphusrenovering. Planering: När vi har fått en överblick över vilka åtgärder som behöver vidtas gör vi en plan för renoveringen. Vi beskriver vilka moment som ska genomföras, hur lång tid arbetet kommer att ta och vad det kommer att kosta. Om det är nödvändigt att flytta på några möbler eller annat i trapphuset så planerar vi även för det. Förberedelse: Innan vi börjar med själva renoveringsarbetet, förbereder vi ytor och material. Vi skyddar golven, möblerna och andra ytor så att de inte skadas under arbetet. Utförande: Vi utför renoveringsarbetet enligt den plan vi har gjort och ser till att det går smidigt och effektivt. Vi lägger mycket tid på själva underarbetet, såsom knackning, spackling och slipning, för att få ett jämnt och fint slutresultat. Slutbesiktning: När vi har avslutat arbetet gör vi en slutbesiktning av trapphuset tillsammans med dig för att säkerställa att du är nöjd med resultatet. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om hur vi går tillväga vid en trapphusrenovering.
 • Hur ofta behöver ett trapphus målas?
  Hur ofta ett trapphus behöver målas beror på flera faktorer, inklusive användning, slitage, klimatförhållanden och kvaliteten på den tidigare målningen. Generellt sett brukar ett trapphus behöva målas om vartannat till vart femte år. ​ Om trapphuset används mycket frekvent kan det slitas ut snabbare och behöva målas oftare än ett mindre använd trapphus. Om trapphuset utsätts för hög fuktighet eller extrema temperaturer kan målningen också slitas ut snabbare. Om den tidigare målningen var av dålig kvalitet kan det också påverka hur ofta trapphuset behöver målas. ​ Det är viktigt att kontinuerligt inspektera trapphuset och undersöka om målningen börjar flagna, bli repad eller på annat sätt förlora sin glans och kvalitet. Genom att hålla koll på detta kan man planera målningsarbetet i tid och undvika att behöva göra större renoveringar senare.
 • Varför välja Timblads för ditt trapphus?
  Vi på Timblads Måleri är en pålitlig och professionell leverantör av målningstjänster. Med branschens bästa erbjudande för trapphusrenovering och målningar kan du vara säker på att du får en hållbart och estetiskt tilltalande trapphusmålning som du kan vara stolt över i många år framöver. Här är några anledningar till varför du bör anlita Timblads Måleri för trapphusrenoveringar och trapphusmålningar: Vi lyssnar alltid på våra kunders behov och önskemål, och arbetar tillsammans för att leverera skräddarsydda lösningar för varje unikt behov. Genom god kundservice och samarbetsvilja strävar vi efter att alltid leverera högsta möjliga kvalitet i allt vi gör, och vi är lyhörda för feedback och beredda att göra justeringar om det behövs för att säkerställa kundens tillfredsställelse. Vi förstår att trapphuset är en av de mest använda utrymmena i en byggnad och att det ofta utsätts för slitage och smuts. Därför använder vi endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att din trapphusmålning är hållbar och motståndskraftig mot slitage och repor. Vi erbjuder ett brett utbud av färger och mönster för att du ska kunna hitta den perfekta kombinationen för din byggnads arkitektur och inredning. Vårt team av professionella målare är utbildade och erfarna inom trapphusmålning, och vi använder alltid de senaste teknikerna för att uppnå ett slående resultat. Vi arbetar alltid med högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att målningen håller länge och är lätt att underhålla. Miljön och hållbarhet är viktiga frågor för oss på Timblads Måleri. Därför använder vi oss av miljövänliga produkter och metoder där det är möjligt och är ständigt på jakt efter nya sätt att minska vår miljöpåverkan. Med vår långa erfarenhet och expertis inom måleri och renovering kan vi garantera hög kvalitet på arbetet och en slutprodukt som överträffar dina förväntningar.
bottom of page