top of page

FÖNSTERMÅLNING STOCKHOLM

karlavägen-57_4.jpg

Investera smart

Fönster är en viktig del av huset som inte bara ger ljus och ventilation utan också en estetisk touch. Att renovera dina fönster kan spara dig pengar genom att sänka din energiförbrukning men också vara en viktig investering i ditt hus eller fastighets löpande underhåll. Välrenoverade fönster ökar värdet på din fastighet, förbättrar utseendet, atmosfären och ökar trivseln för dig och dina grannar.

Timblads återskapar och renoverar fönster

Har ni gamla eller slitna fönster som behöver renoveras eller återskapas till sin forna glans? Då kan vi på Timblads hjälpa er!
Om ni funderar på att renovera eller måla era fönster så har ni kommit rätt. Vi har lång erfarenhet av att renovera och måla om fönster och vet vad som krävs för att få jobbet gjort på rätt sätt. Våra målare är specialister på renoveringsmåleri i trapphus, entréer, fönster och i lägenheter.

 

Stora delar av Stockholms äldre fastigheter är ett fantastiskt kulturarv värt att vårda och bevara. Vi specialiserar oss på att renovera och återskapa fönster av alla typer och storlekar, oavsett material. Vårt erfarna team av hantverkare har den kunskap och expertis som krävs för att återskapa fönstrens ursprungliga utseende och funktionalitet. Vi tar hand om allt från material- och ytbehandling till målning för att säkerställa att fönstren ser ut som nya och håller länge. Timblads måleri är en av Stockholms äldsta och mest erfarna målerifirma. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa er att förnya era fönster och få dem att fungera som de ska!

karlavägen-57.jpg

Alla i huset är nöjda!

BRF. PELIKANEN 5, på Katarina Bangata 13 och 15 i Stockholm, är en vacker byggnad från 1902 med totalt 24 lägenheter. De båda entréerna och trapphusen har genomgått en genomgripande översyn. Tak, väggar och fönster har målats och en del snickerier har bytts ut. Totalt ett 30-tal dörrar har målats i fastigheten. I entréhallen nr 13 har den tidigare unika marmor­eringen återskapats och entrén nr 15 har fått en vacker inramning med Carrara–marmor som förebild. De tidigare blåmålade dörrarna har nu fått en vacker ekådring.

Vi hjälper er med fönstermålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri i trapphus, entréer, fönster och i lägenheter. Behöver ni hjälp? Tveka inte på att kontakta oss idag. Begär en kostnadsfri offertförfrågan direkt på vår webbplats eller nå oss via telefon eller e-post 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png
karlavägen-57_3.jpg

KARLAVÄGEN 57 & GREV TUREGATAN 58-60

Varför anlita Timblads för fönstermålningar?

Timblads är en av Stockholms mest erfarna målerifirma när det gäller att leverera fönstermålning och trapphusrenoveringar till bostadsrättsföreningar i Storstockholm. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar och fastighetsägare att renovera, förädla och förvandla slitna fönster till nya vackra fönster med tidsenliga detaljer. Våra professionella målare, dekorationsmålare och färgsättare är lyhörda och gör allt för att möta era önskemål och ge er det bästa möjliga resultatet. Vi har möjligheten att bistå er med allt för er fastighet i en totalentreprenad och tar hand om er BRF från start till mål. 

Vi har blivit rekommenderade åtta år i rad av våra kunder.

Skärmavbild 2023-03-05 kl. 13.22.17.png

Våra omdömen säger allt!

Hör av dig när du ligger i startgroparna inför ditt nästa projekt. Vi ser fram emot att få vara en del i att förverkliga alla dina önskemål.

Se några av alla våra referensuppdrag

Timblad samordnar allt för er BRF i en totalentreprenad

I Timblads erbjuder vi en totalentreprenad där vi ansvarar för både projektledning och arbetsutförande i de uppdrag som ni vill ha utförda. Med Timblads får ni en lyhörd och professionell kontaktperson som utför alla era önskemål och samordnar allt från start till mål. Vi samarbetar med branschens bästa hantverkare för att garantera att din BRF får ett slutresultat ni kan vara stolta över. Våra professionella samarbetspartners består av plattsättare, golvläggare, golvslipare, kakelsättare, elektriker, snickare och andra hantverkare. Er kontaktperson på Timblads projektleder samtliga underentreprenörer i entreprenaden. Med högsta kvalitet och med fokus på kundnöjdhet lämnar vi alltid garanti på samtliga utförda arbeten.

SBcert scandinavian business certification
Timblads måleri Stockholm en del av Måleriföretagen i Sverige

Få kostnadsfri rådgivning för renovering av era fönster

Hos Timblads erbjuder vi kostnadsfri rådgivning för att hjälpa er att hitta den bästa lösningen för att förnya och fräscha upp era fönster. Vårt team av experter kommer att ge er professionell rådgivning som är anpassad efter era specifika behov och önskemål. Vi kan hjälpa er med allt från färgsättning till materialval, och vi garanterar att vi kan ta fram den bästa lösningen för att uppnå det utseende ni önskar samtidigt som ni håller kostnaderna nere.

karlavägen-57_2.jpg

Vi hjälper er med fönstermålning

Vi är specialister på renoveringsmåleri i trapphus, entréer, fönster och i lägenheter. Behöver ni hjälp? Tveka inte på att kontakta oss idag. Begär en kostnadsfri offertförfrågan direkt på vår webbplats eller nå oss via telefon eller e-post 

DSC_5819.jpg

Har ni frågor, hör av er till mig  

Kjell Holmlin, Avdelningschef Timblads Måleriservice

mobilnummer_timblad.png
epost_timblad.png
karlavägen-57.jpg
bottom of page